Več o VAROVANJU PODATKOV.

OSEBNI PODATKI
Osebni podatki so skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki pridobljeni ob naročilu blaga, se uporabljajo le za pošiljanje ponudb, računov ter ostale potrebne poslovne komunikacije med vami in podjetjem LUXE.s.p., v nadaljevanju prodajalcem. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren uporabnik sam. Poskrbite za varnost uporabniškega imena in gesla ter uporabljajte ustrezno protivirusno zaščito računalnika.

 

 

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV
Podjetje LUXE s.p. spoštuje in ščiti vašo zasebnost. Izjava o varovanju osebnih podatkov opisuje obravnavo podatkov pridobljenih preko spletne strani LUXE.si, ki obiskovalcem omogočajo uporabo storitev. Pravilnik o zasebnosti je skladen s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU.

 

 

SKLADNOST Z ZAKONODAJO
Osebne podatke zbiramo kot to zahteva ali dovoljuje zakonodaja. Osebni ali neosebni podatki, ki jih zberemo, so obravnavani kot zaupni in jih ne bomo prodali ali posredovali tretjim osebam, razen izjem omenjenih v tej izjavi.

 

 

KAKO ZBIRAMO VAŠE PODATKE
Posredovane podatke zbiramo ob naročilu storitev ali izdelkov in se prijavite na naši spletni strani LUXE.si ali nas kontaktirate po e-mailu ali kako drugače komunicirate z nami. Podatke zbiramo preko različnih tehnologij, kot na primer tudi s »piškotki« (gre za neosebne podatke).

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen ko povezana podjetja ali tretje osebe opravljajo storitve v našem imenu, odgovarjajo na vaše zahteve, ali omogočajo dostavo blaga. Tretje osebe oziroma podjetja uporabljajo vaše osebne podatke le za namene, ki smo jih od njih zahtevali mi ali jih od njih zahteva zakonodaja.

 

 

VARNOST, INTEGRITETA IN HRANJENJE PODATKOV
Zaupnost vaših podatkov je pomembna, zato si prizadevamo, da se vaši podatki zaščitijo pred nepooblaščenim dostopom, razkritjem, uporabo in spreminjanjem. Kljub našim najboljšim prizadevanjem nobeni varnostni ukrepi niso popolni ali takšni, da bi jih bilo nemogoče zaobiti. Vaše osebne podatke bomo hranili le tako dolgo, kolikor je potrebno za namene, navedene v tej izjavi o varstvu osebnih podatkov, razen če je daljše obdobje hranjenja potrebno ali ga dovoljuje zakonodaja. Na naši spletni strani LUXE.si bo objavljena veljavna različica izjave o varovanju osebnih podatkov. Svetujemo vam, da redno spremljate Izjavo o varovanju osebnih podatkov. Če imate pripombo ali vprašanje o pravilniku o zasebnosti nam pišite na info@luxe.si

 

 

Za več informacij info@luxe.si.