Tags
brošura, dopisni list, embalaža, letak, logo, spletne strani

POMNI TRENUTKE

Apartmaji “Postcard Apartments” se nahajajo v centru mesta Maribor. V svojem domačem, a hkrati sodobnem vzdušju sprejemajo turiste, popotnike in obiskovalce. Gostje lahko uživajo v urejenem vrtu na posestvu in doživljajo pristen mestni utrip.

 

 

DEL ZGODOVINE

Z opredelitvijo zgodbe starih razglednic in izkušenj, ki so jih le te prinesle, se je logotip definiral v obliki sodobne razglednice. Besedna igra “pošlji razglednico” v logotipu navdihuje obiskovalce, da pošljejo brezplačno razglednico, ki jih ob prihodu čaka v apartmaju. Zunanje označbe, brošura in letaki sledijo istim smernicam, embalaža po meri pa je bila pripravljena za med ter vino.

 

SPLETNA STRAN

Tags
brochure, leaflet, letterhead, logo, packaging, web design

REMEMBER THE MOMENTS

Postcard Apartments are located in the center of Maribor and are welcoming tourist in its homey, yet modern atmosphere. With its own garden the guests can enjoy the local experience and city vibe.

 

 

A PART OF HISTORY

By defining the story of the old postcards and the experience they delivered, it was only natural to define the logo as a postcard. The play of words post card in logo inspires visitors to send the free postcards left for them in the apartment. The outdoor signs, brochure and leaflets all follow the same directions. The custom stickers were prepared for the honey and wine in the minibar.

 

WEBSITE