Vladavina pohlepa

)

Vladavina
pohlepa

Razmišljam o civilizacijah, ki so že zdavnaj izumrle. Nenavadno, da se v celotni človeški zgodovini nič ne spremeni. Življenje je še vedno omejeno na nesmiselno pridobivanje dobrin, ljudje pa se vedno bolj oddaljujejo drug od drugega.

Smo družba, ki se ukvarja z osebnimi vprašanji in pridobitvami, priljubljenostjo in prepoznavnostjo. Pohlep še vedno vlada svetu. Ogromno je sebičnih ljudi, ki niso zadovoljni s tem kar imajo, žene jih pohlep, iskanje denarja in bogastva. Ne opazijo ljudi, ki živijo v skrajni revščini in obupu.

Pohlep ubija
Denar te ne odreši

GALERIJA:
• Pohlep ubija
• Denar te ne odreši
• Čas predstavlja konec

Čas predstavlja konec

Omejeni smo v družbi s statusnimi razredi, ki imajo svoje specifične lastnosti… v grafiki pa obstaja svet različnih barvnih modelov. Različni barvni modeli se uporabljajo za različne namene, nepravilna uporaba pa vodi v raznolike težave.

Posledica napačne izbire so pretemne ali presvetle barve, nenasičneost ali prenasičenost barv ter premočni ali preblagi kontrasti. Pri uporabi v digitalnih medijih se zapis v napačnem barvnem prostoru v starejših prikaovalnikih ali brskalnikih celo ne prikaže.

Več o BARVNI prostor

(

.