Razlikovanje

)

.
Razlikovanje

Včasih se čudim, raznolikosti sveta. Edinstvenost življenja in vegetacije nam daje živahnost in pestrost sveta. Edinstvenost sili svet naprej, saj posamezen um oblikuje nove ideje in jih oživi.

Vsi smo veličastni, kakor pravljični samorog. Barva kože, nagib oči, oblika nosu in polnost ustnic so le naš zaščitni znak, ki nam daje prepoznavnost v tem prenatrpanem svetu. Naše osebne lastnosti nas razlikujejo, naše korenine ali narodnost pa opisujejo le kraj izvora.

Svoboda
Jeza

GALERIJA:
• Svoboda
• Jeza
• Trma

Trma

Fizične lastnosti pripomorejo k temu, da smo prepoznavni, prav tako poskrbi tudi hierarhija pri oblikovanju. S premeteno uporabo barv, elementov ali tipografije v različnih velikostih in različicah se doseže izpostavitev pred drugimi elementi. Pomaga ustvariti osredotočenost na najpomembnejše elemente kompozicije, katere opazovalec hipoma opazi.

V svetu, ki je prenatrpan z osupljivimi vizuali in nenehnim oglaševanjem je potrebno čim hitreje doseči pozornost ciljne publike. Opaznost najpomembnejših elementov je prednostna naloga oblikovanja.

Več o VIZUALIH

(

.