Nevihta obupa

)

Nevihta
obupa

Vsak pride do točke, ko izkusi izgubo nečesar, kar mu je pri srcu. Globoka praznina in neskončna tema vstopita vate. Znajdeš se v temnem kraju in izhod se ti zdi daleč, daleč stran. Vsak dan postane boj in tudi preproste naloge so naenkrat težko obvladljive.

Vsak od nas se različno spopada z izgubo. Ni nekaj, kar bi se zlahka pokopalo pod vsakodnevnimi skrbmi ali kupom dela. Žalost je kot strela, zavita v oblak in udari, ko je najmanj pričakuješ.

Solze v temi
Nesmiselna procesija
Iztrgaj moje srce

GALERIJA:
• Solze v temi
• Nesmiselna procesija
• Iztrgaj moje srce

Ko se naenkrat znajdeš na dnu skalnate obale, je težko najti varno pot navzgor po pečini in nadaljevati življenjsko pot. Ustvarjalno delo je podrejeno trenutnemu navdihu. Vsak se enkrat znajde na točki, ko ti je delo odveč ali ti projekt enostavno ne sede.

Včasih, ko ideje usahnejo pomaga ogled umetniških del ali fotografij, ki te prevzamejo in poživijo. Morda tavanje po muzeju ali umetniški galeriji ali celo sprehod skozi gozd postane tvoj trenutni navdih. Velikokrat se ozrem po uspešnih projektih ali projekte, ki so jih stranke zavrnile. Ustvarjalnost se prerodi ob dobri knjigi ali ko se ukvarjaš s svojim najljubšim hobijem.

Več o NEZADOVOLJIV projekt

(

.