Misel nad materijo

)

Misel nad
materijo

Briljanti so minljivi

V materialnem svetu hitro izgubiš smisel življenja. Slava in hiter uspeh sta lahko priložnost kakor propad. V nakopičenem blagu ni trajnega veselja ali sreče. Ni pomembno če kupiš par dragih novih čevljev, briljantno zapestnico ali luksuzni avtomobil.

Ne glede na to koliko časa čakaš, da pridobiš predmete svojega poželjenja, vedno najdeš le začasno zadovoljstvo. Kopičenje bogastva vodi le do večjih pričakovanj. Vsaka kapljica sreče se na koncu izgubi v ciklu nakupovalne blaznosti.

Lastništvo dizajna in faz, ki vodijo do dokončanja je pogosto dilema za naročnike. Po plačilu za opravljeno storitev je naročnik upravičen do lastništva končne izvedbe projekta in uporabe materialov. Naročnik nima pravice za uporabo materialov, ki so nastali kot posledica vmesnih faz, ki so vodile do končnega izdelka. To pomeni, da so vsi zavrnjeni predlogi ali osnutki v lasti avtorja. Končna zasnova pomeni samo datoteke, ki jih je oblikovalec pripravil za uporabo za tisk ali objavo na spletu.

Naročnik nikoli ne poseduje izvornih – odprtih datotek, ki so bile uporabljene za oblikovanje končnega izdelka. To je avtorska zasnova oblikovalca, ki jo je ustvaril z namenom ustvarjanja datoteke za naročnika, to je njegova formula za dokončanje projekta.

Ne vidi, ne sliši, ne govori zlo
Substance niso sreča

GALERIJA:
• Briljanti so minljivi
• Ne vidi, ne sliši, ne govori zlo
• Substance niso sreča

(

.